Германски учени обявиха, че са открили причината за тромбозите, за

...
Германски учени обявиха, че са открили причината за тромбозите, за
Коментари Харесай

Немски учени твърдят, че са открили причината за предполагаемите проблеми с AstraZeneca

Германски учени оповестиха, че са разкрили повода за тромбозите, за които не е потвърдено, че имат връзка с имунизацията на AstraZeneca. По техни думи има средство, което изцяло предотвратява последствията от сходни нежелани реакции.
Изследователи от университета в Грайфсвалд оповестиха, че са разкрили повода за хипотетичните проблеми с имунизацията. Те са открили, че при някои пациенти препаратът провокира прекомерно мощен отговор, който кара тялото им да създава тромбоцити.
Припомняме, че през вчерашния ден се появи информация от норвежки медици, които настояват, че са открили  на странични резултати след имунизиране с векторната ваксина. Според тях също става въпрос за мощен имунен отговор, провокиран от имунизацията.
 За последните 24 часа в страната са доставени общо 50 400 дози ваксини За последните 24 часа в страната са доставени общо 50 400 дози ваксини
За миналите 24 часа в страната са доставени общо 50 400 дози ваксина против COVID-19 - 33 600 дози от имунизацията на Moderna и 16 800 до...
Немските учени са изследвали кръвта на шестима пациенти с тромбоза. При всички имунизацията е задействала тромбоцитите в кръвта. Това нормално се случва при рани - тогава се задействат тромбоцитите и провокират съсирване на кръвта и затваряне на раната.
При някои хора имунизацията провокира активиране на механизъм, който води до формиране на съсиреци в мозъка. Тъй като този механизъм е бил ясно разпознат от откривателите, е било допустимо и незабавно да се откри точното лекуване за такива положения.
Лекарства има и те са 100% ефикасни. Не могат да бъдат предписвани профилактично, а единствено при настъпване на затруднения. Лечението предотвратява образуването на тромб.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР