Германски турист е в критично състояние, след като беше прострелян

...
Германски турист е в критично състояние, след като беше прострелян
Коментари Харесай

Ярост на пътя в Канада! Простреляха турист в главата

Германски екскурзиант е в сериозно положение, откакто беше прострелян в главата в Канада, съобщи BBC, базирайки се на информация на канадските сили на реда. 60-годишният мъж е бил прострелян след случай на пътя, станал на близо 60 километра западно от Калгари, провинция Алберта. Шофьорът, каращ джип, изгубил надзор над транспортното средство и изхвърчал от пътя. В автомобила са пътували още неговата брачна половинка, синът му и приятелката на сина. Те са претърпели леки пострадвания, само че няма заплаха за живота им. Пострадалият немец е настанен в болница.

Полицията е разпитала потърпевшите. Те описаха, че до тях се доближил черен седан. Водачът му свалил прозореца си и стрелял по немските туристи. Действията му са били целенасочени. Разследващите не разкриха каква е повода, само че най-вероятно става въпрос за случай на пътя, който е провокирал експанзията.

Към мястото на стрелбата е била изпратена кола за спешна помощ, както и няколко патрулки. Германците са пътували през селските региони на Канада, с цел да видят ферми и локални забележителности. Германската дипломатическа задача в Канада е в контакт със фамилията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР