Германски съдия призна, че грешно не е зачел попадение в

...
Германски съдия призна, че грешно не е зачел попадение в
Коментари Харесай

Рефер си призна за голяма грешка, но резултатът остава

Германски арбитър призна, че неверно не е зачел попадение в дуел от Втора Бундеслига, само че футболният съюз не взе това под внимание и остави получилия се краен резултат. На 7 февруари Динамо (Дрезден) загуби у дома с 2:3 от Дармщат 98. В 72-ата минута, при резултат 2:3, домакините вкараха гол, само че от ВАР алармираха на основния съдия Михаел Бахер за допустима засада. Реферът изгледа повтаряне от противоречивата обстановка на екран край тъчлинията и реши да не признава попадението.

След срещата обаче Бахер призна, че е позволил неточност, тъй като след ново преразглеждане е забелязал, че в реалност футболистът на Динамо не е бил в състояние на засада. Той подава публично това свое самопризнание, а клубът от Дрезден подаде тъжба в ГФС.

От там обаче на две инстанции заключиха, че няма по какъв начин резултатът да бъде изменен, тъй като става дума за човешка неточност, а не официално нарушаване на правилника. Втора Бундеслига 21 кръг, петък 7 февруари  Динамо (Дрезден) 2:3краен резулат  Дармщат 98
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР