Германски съд постанови наказание доживотен затвор на мъж, признат за

...
Германски съд постанови наказание доживотен затвор на мъж, признат за
Коментари Харесай

Затвор до живот за убийство след спор за носене на маска - Свят

Германски съд постанови наказване пожизнен затвор на мъж, приет за отговорен за преднамерено ликвидиране, осъществено след спор за носенето на маски , оповестиха Асошиейтед прес, ДПА и Българска телеграфна агенция.

Убийството в град Идар-Оберщайн на 18 септември м.г. потресе страната. 50-годишният немски жител беше приет за отговорен, че е прострелял чиновник на локална бензиностанция.

Според управляващите обвиненият, който желал да си купи бира от обекта, споделил на органите на реда, че се ядосал, откакто 20-годишният чиновник отказал да го обслужи, тъй като не носел маска. По това време в Германия имаше условие за носене на маски в магазините като мярка за битка с ковид.

Полицията заяви, че след разногласието обвиненият си е тръгнал от бензиностанцията, само че половин час по-късно се върнал и прострелял момчето в главата. После избягал, само че по-късно се предал на управляващите, откакто е почнало огромно търсене.

Присъдата против него беше постановена от съд в Бад Кройцнах. Мъжът беше приет за отговорен и за нелегално владеене на оръжие.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР