Германски съд обяви присъдите на трима 15-годишни българи за груповото

...
Германски съд обяви присъдите на трима 15-годишни българи за груповото
Коментари Харесай

В Германия осъдиха трима български тийнейджъри за групово изнасилване

 Германски съд разгласи присъдите на трима 15-годишни българи за груповото обезчестяване през юли предходната година на млада жена в град Мюлхайм ан дер Рур, съобщи ДПА, представени от Българска телеграфна агенция.

Едно от момчетата е наказано на 2,5 години затвор, а другите две получиха условни присъди от по 18 месеца със задържане в ареста за четири седмици.

Имената на българските жители бяха непокътнати в загадка, а делото протече напълно на закрити врата.

Съдът откри, че един от обвинените дружно с момче, което по това време е било на 12 години, убедил жертвата, която тогава била на 18 години, да пристигна с тях в гората. И тримата били наясно, че ще има полови връзки.

Когато другите двама обвинени дружно с още едно 12-годишно момче се включили към тях, момичето декларирало, че повече не желае да взе участие.

Двете 12-годишни момчета не бяха съдени, защото според немското законодателство те не носят наказателна отговорност. Това преди време провокира бурни диспути в Германия, отбелязва ДПА.

Общинските управляващи в Мюлхайм също по този начин несполучливо се пробваха да депортират назад в България фамилиите на обвинените. И петимата забъркани в изнасилването са български жители.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР