Германски съд глоби бившия колоездач и шампион на Тур дьо

...
Германски съд глоби бившия колоездач и шампион на Тур дьо
Коментари Харесай

Глобиха бивш шампион на Тур дьо Франс за нападение над проститутка

Германски съд санкции някогашния колоездач и първенец на " Тур дьо Франс " 1997 Ян Улрих за нахлуване и физически контузии, нанесени на африканска продажница в първокласен хотел, оповестиха от прокуратурата, съобщи БГНЕС.

Улрих бе упрекнат за нанасяне на телесни вреди и съдът във Франкфурт реши, че той би трябвало да заплати санкция на стойност 7 200 евро, споделиха от прокуратурата в свое публично изказване.

Предишно обвиняване в опит за непредумишлено ликвидиране било свалено по време на следствието, се прибавя в изказването. 45-годишният немец бе упрекнат във физическо принуждение над 31-годишната родена в Конго продажница в първокласна хотелска стая във Франкфурт в ранните часове на 10 август 2018.

Той нагрубил дамата и си изискал назад 600-те евро, които дал авансово за нейните услуги, като съгласно информациите е бил под въздействието на алкохол и опиати. След ударите, нанесени от Улрих, проститутката получила хематом и болки в региона на раменните мускули. Прокуратурата добави, че дамата не е заинтригувана от в допълнение следствие против него, откакто някогашният колоездач се извинил за постъпката си и й платил компенсацията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР