Германски регионални лидери призоваха ЕС да ускори прегледа на руската

...
Германски регионални лидери призоваха ЕС да ускори прегледа на руската
Коментари Харесай

Германия призоваха ЕС да ускори прегледа на руската ваксина

Германски районни водачи приканиха Европейски Съюз да форсира прегледа на съветската ваксина „ Спутник V ” и да подсигурява, че откакто бъде утвърдена, може да се популяризира дейно в целия блок, съобщи БГНЕС.
„ Важно е да се ускорят процедурите за утвърждение, изключително в тази ситуация със „ Спутник ” “, съобщи по време на конференция министър председателят на Бавария Маркус Зьодер, откакто водачите на организираха диалози с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.
 Заловиха пратка с подправени ваксини Спутник V в Мексико Заловиха пратка с подправени ваксини " Спутник V " в Мексико
Мексиканските управляващи иззеха пратка с подправени дози от съветската ваксина " Спутник V ". Това заяви Руският фонд за директни вложения - ...
Той акцентира, че европейските изследвания до момента демонстрират, че съветската ваксина е „ извънредно безвредна “ и „ в някои случаи по-добра от имунизациите, които към този момент са утвърдени... Трябва да я одобрим бързо и дейно, а не да затъваме в класическите, бюрократични детайлности ”, настоя Зьодер.
Според него, утвърждението към този момент е „ единствено въпрос на време “ и че е по-важно Европейски Съюз да подписа покупко-продажби за обезпечаване на производството и доставките.
„ Европа би трябвало да договаря бързо и да не чака да утвърждение. Това е незабавен зов да не пропуснем нов късмет ”, сподели той.
Михаел Мюлер също означи, че „ се нуждаем от всяка ваксина, която можем да получим “. Европейската организация по медикаментите (EMA) започва по-рано този месец настоящ обзор на „ Спутник V ”, макар че няколко страни от Европейски Съюз към този момент започнаха да го популяризират.
 Босна и Херцеговина ще купи 500 000 дози ваксини Спутник V Босна и Херцеговина ще купи 500 000 дози ваксини Спутник V
Босна и Херцеговина възнамерява да закупи 500 000 дози от съветската ваксина Спутник V. Решение за това бе признато на изключително съвещание на п...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР