Германски прокурори предприеха разследване срещу чешки милионер, заснет да шофира

...
Германски прокурори предприеха разследване срещу чешки милионер, заснет да шофира
Коментари Харесай

Хванаха чешки милионер да лети с 417 км/ч по магистрала в Германия

Германски прокурори започнаха следствие против чешки милионер, сниман да кара със скорост от 417 километра в час по автомагистрала в Германия, съобщи ДПА.

Говорител на прокуратурата в североизточния немски град Щендал сподели, че следствените дейности ще стартират, когато бъдат получени и регистрирани всички документи. Това може да стане идната седмица. Засега следствието се води от локалната полиция.

Милионерът Радим Пасер, който се занимава с недвижими парцели, е упрекнат в осъществяване на неразрешено съревнование с моторно транспортно средство. Според немското законодателство шофирането с такава скорост е наказуемо, макар че в тази ситуация е ставало дума за така наречен солово съревнование. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи присъда отнемане от независимост до две години или санкция.

Съобщава се, че при започване на годината Пасер е разгласил в интернет видеозапис от своето шофиране. На фрагментите се вижда, че скоростомерът на спортната му кола " Бугати " доближава 417 км/ч по автомагистрала А2, свързваща региона Рур с Берлин. Смята се, че видеото е снимано през юли 2021 година

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР