Германски официални представители забраниха поредица от планирани за утре протести

...
Германски официални представители забраниха поредица от планирани за утре протести
Коментари Харесай

Германия забрани протести срещу карантинните мерки

Германски публични представители не разрешиха поредност от планувани за на следващия ден митинги пред федералния парламент на хора, противопоставящи се на карантинните ограничения против, съобщи Асошиейтед прес. Те мотивираха решението си с опасения, че екстремистки групи може да се опитат да употребяват в началото планувания за на следващия ден митинг, с цел да нападат Бундестага, повтаряйки несполучливия опит да щурмуват постройката на Народното събрание по време на сходна проява през август.
Германското вътрешно министерство съобщи през днешния ден, че е отклонило 12 претенции за осъществяване на демонстрации в особено отделена зона към Народното събрание. За разлика от други места в Германия, протестиращите би трябвало да изискат позволение за осъществяване на демонстрации в периметъра за сигурност към избрани здания на федералните управляващи.
 Германия възнамерява промени в учебните заведения, с цел да останат отворени Германия възнамерява промени в учебните заведения, с цел да останат отворени
Канцлерът Ангела Меркел ще упорства за по-строги ограничения, в това число носене на маски във всички учебни заведения и за всички възпитаници, по-малки р...
Според имейл, изпратен през днешния ден на немски народен представител от чиновник по сигурността на Народното събрание, и достигнал до Асошиейтед прес, направената от полицията в провинция Берлин оценка на риска " поражда упования, че може да се стигне до офанзиви против постройката на Бундестага и против хора ", в случай че митинга се организира. Събиранията отвън специфичния периметър за сигурност към Народното събрание, няма да бъдат наранени от решението на управляващите, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР