Германски медицински работник е убил „най-малко“ 100 души, съобщи Би

...
Германски медицински работник е убил „най-малко“ 100 души, съобщи Би
Коментари Харесай

Зловещо! Германец убил „най-малко“ 100 души

Германски медицински служащ е умъртвил „ минимум “ 100 души, заяви Би Би Си, базирайки се на прокуратурата. Той е направил това в две лечебни заведения, в които е работил.

Нилс Хьогел е упрекнат, че е виновен за гибелта на свои пациенти с предозиране на сърдечно лекарство. Той е желал да впечатли своите сътрудници, само че доста от неговите пациенти са умряли.

В момента германецът излежава доживотна присъда, откакто беше приет за отговорен за убийството на двама души в клиника в град Делменхорст. Размерите на дейностите му обаче са доста по-големи. Разследващите считат, че минимум 100 души са починали поради неправилни дози от лекарства.

За да хвърлят повече изясненост към случая, управляващите подредиха ексхумацията на десетки пациенти, за които има подозрения, че може да са били убити с голяма доза от смъртоносното лекарство.

Според проверяващите част от убийствата е можело да бъдат предотвратени. Нилс Хьогел е бил обвинен от свои сътрудници, откакто на неговите смени процентът на починалите е бил доста по-висок.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР