Германски крайнодесни имали таен план за прогонването на милиони чужденци

...
Германски крайнодесни имали таен план за прогонването на милиони чужденци
Коментари Харесай

„Коректив“: Крайнодесни с таен план за прогонване на милиони чужденци от Германия

Германски крайнодесни имали скришен проект за прогонването на милиони чужденци от страната, в това число и такива, които са немски жители.
Разкритието направи проверяващият уебсайт " Коректив ", съобщи кореспондентът на БНР.

Десните екстремисти са обсъждали на загадка среща общоприет проект за метаморфоза на Германия. Той включвал експулсирането на хора, които не се вписват в националистическата картина. Става дума за милиони жители и пребиваващи в страната.

На срещата са участвали и политици от " Алтернатива за Германия ". Тя се е състояла в Потсдам през ноември. Присъствал е и най-известният представител на извънредно дясното придвижване " Идентичност " Мартин Зелнер. Твърди се, че на срещата е бил разискван общоприет проект за миграционната политика.

" Коректив " оповестява, базирайки се на участници, че тематиката на срещата е презентацията на Зелнер за ремиграцията. Този термин се употребява от специалистите за изложение на завръщането на хора, които са избягали или емигрирали, назад в страните си на генезис.

Тайната среща провокира отвращение в разнообразни партии. Канцлерът Шолц съобщи, че това е случай за Федералната работа за отбрана на Конституцията.

" Всеки, който се опълчва на нашия свободен, либерален, главен ред, е случай за нашата вътрешна разследваща работа и за правосъдната система " - написа Шолц в платформата „ Х “.
„ Фактът, че се учим от историята, не е единствено на думи. Демократите би трябвало да се обединят. Няма да позволим на никого да прави разлика сред нас, в нашата страна, въз основа на това дали има емиграционна история, или не. Ние пазиме всички, без значение от произхода, цвета на кожата, или от това какъв брой неуместен е някой за фанатиците с мечти за асимилация ", споделя още Шолц.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР