Германски изследователи са установили, че жените с дълбок и плътен

Германски изследователи са установили, че жените с дълбок и плътен ...

Учени разкриха кои жени са склонни на изневяра

Германски изследователи са установили, че жените с дълбок и плътен глас са по-склонни към . Изследване с ръководител психотерапевта Филип Хъдзън заключава, че жена с дълбок глас може да „предаде“ партньора си, като спи с други.
Дълбоките и дрезгави тонове на гласа са свързани с по-високи нива на тестостерон, който според учените стимулира сексуалното желание. За да определят връзката между гласа и изневярата, експертите включили 931 лица в проучването и всеки от тях трябвало да отговори дали изневерява на партньора си. След това анализирали гласа им.

3-те зодии, които никога НЕ са изневерявали 3-те зодии, които никога НЕ са изневерявали
Има зодии, за които изневярата никога не е опция, колкото и да не са щастливи във връзката, в която се намират. Те предпочитат да прикл...
Една от жените, участвала в изследването, съобщава за 31 партньори. А мъжете, които са били с по-дълбок глас, са имали дори повече авантюри – един участник твърди, че е имал 180 любовници. „Жените с дълбок глас обикновено са много уверени и по-склонни да поемат рискове. А мъжете са привлечени от независимите жени, защото изглеждат привлекателни и обикновено създават впечатление, че са стабилни, т.е. здраво стъпили на земята“, каза Хъдзън. В началото на месеца бе направено подобно проучване и с мъже. От него стана ясно, че, подобно на жените, , а обяснението отново беше в по-високите нива тестостерон.

Източник: actualno.com