Германски гражданин нападна двама служители на Пътна полиция. Това се

...
Германски гражданин нападна двама служители на Пътна полиция. Това се
Коментари Харесай

Германец нападна катаджии във Варна

Германски жител атакува двама чиновници на „ Пътна полиция ”. Това се е случило на 24 май във Варна. Повод за нападението станала забележка от страна на служителите на реда към непознатия жител. Секунди след размяната на реплики мъжът почнал да буйства и нанесъл серия от удари по униформените. Полицаите са с травми по главата и тялото, оповестява Нова тв.

„ От 7:30 до привършване на мероприятието бяхме ангажирани с организацията на придвижването към катедралния храм на кръстовището сред бул. „ Владислав Варненчик ” и бул. „ Съборни ”. Бяхме сложили конуси, с цел да ограничим придвижването в посока към центъра ”, описа мл. инсп. Антоний Монев от „ Пътна полиция ” – Варна.

„ Мъж на забележима възраст към 35 година напусна зоната на пешеходната пътека и стартира да рита конусите. Попитахме с сътрудника ми дали има причина да прави това. Лицето беше нападателно настроено. Попитахме дали има документи в себе си, а той стартира да покачва звук и да наскърбява. В този миг се нахвърли и нанесе юмручни удари в региона на лицето и тялото. Оказах подпомагане, физическата мощ завърши сега, в който поставихме белезници ”, сподели още той.

Мъжът е бил арестуван. „ За случая е докладвано на дежурен прокурор в Районната прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане. Лицето е разпитано и освободено. Към момента не е притеглен като обвинен, допускам, че следва това да се случи ”, съобщи гл. инсп. Христо Захариев, който е шеф на Първо РПУ – Варна.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР