Германски експерт призова НАТО да подготви ракети за удар по

...
Германски експерт призова НАТО да подготви ракети за удар по
Коментари Харесай

Германски експерт призова НАТО да се сдобие с ракети за удар по Русия

Германски специалист прикани НАТО да приготви ракети за удар по Русия, оповестяват съветски медии.
Страните членки на НАТО е нужно да работят върху рационализация на въоръжението си, възстановяване на системите за противовъздушна защита и създаване на ракети, които могат да поразят съветските командни центрове, съобщи пред вестник "Зюддойче цайтунг " специалистът на Германското сдружение за външна политика Кристиан Мелинг.
Искам нов нуклеарен контракт с Русия и Китай, разгласи Тръмп
Тръмп означи, че е разговарял с двете страни за концепцията
По думите му първо НАТО би трябвало да "реагира в региона на неядреното въоръжаване " като се подобрят системите за противовъздушна защита, които да обезвреждат съветските ракети. Но специалистът счита също, че е нужно Алиансът да модернизира настъпателните си оръжия - ракети, които могат да поразят съветските командни центрове.
Ние, европейците, сме доста уязвими, сподели той и добави, че изключително се отнася за европейските страни членки на НАТО.
Мелинг е уверен, че съветската ракета 9М729 може да няколко минути да порази всички европейски столици с изключение на Лисабон. Но ракетата не може да удари Съединени американски щати.
НАТО няма да разполага нови нуклеарни ракети в Европа, само че ще отговори на Русия
Според него Русия носи цялата отговорност за прекратяването на контракта
Според него основният въпрос в този момент е дали американците и европейците ще се решат да модернизират нуклеарните и неядрените оръжия, с цел да минимизират съветската опасност.
На 2 август Русия и Съединени американски щати прекратиха използването на Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обсег.
Договорът за очистване на ракетите със междинен обхват е подписан през 1987 година от президента на Съединени американски щати Роналд Рейгън и последния руски водач Михаил Горбачов. Договорът от 1987 година лимитира производството, потреблението и съхраняването на балистични ракети с наземно базиране със междинен (от 1000 до 5500 километра) и дребен обсег (от 500 до 1000 километра).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР