Германската верига за бързооборотни стоки Лидл стана първата у нас,

...
Германската верига за бързооборотни стоки Лидл стана първата у нас,
Коментари Харесай

Лидл вече няма да работи на Великден от 2020 г.

Германската верига за бързооборотни артикули " Лидл " стана първата у нас, която обезпечава трети формален почивен ден за всички свои над 2800 чиновници.

От 2020 година магазините на веригата у нас, с изключение на на Коледа, 25 декември, и Нова година, 1 януари, няма да работят и на Великден. Така чиновниците ще имат опция да са дружно с околните си на още един огромен и обичайно фамилен празник, оповестиха от " Лидл България " при откриването на два нови магазина в София, с които общият им брой става 97 в цялата страна.

" Допълнителният трети почивен ден за сътрудниците в магазините е израз преди всичко на нашата признателност за тяхната неуморна ангажираност, както и опция да отбележат със фамилиите си този мотив. Това решение е единствено следващата стъпка от непрекъснатите ни старания да осигурим спомагателни благоприятни условия на чиновниците ни да се усещат добре на работното си място и да усъвършенстват салдото сред работа и персонален живот. " Лидл " е първата верига, която вкарва този трети формален почивен ден за своите магазини и откровено имам вяра, че нашите клиенти поддържат една сходна мярка, както и се надявам това да се трансформира в правилна работодателска процедура на пазара ", разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на " Лидл България ".

Нов магазин на Сточна гара

" Лидл " откри в понеделник втори магазин на два етажа в София, след този в кв. " Борово ". Той се намира на мястото на някогашния пазар на Сточна гара (бул. " Васил Левски " №152).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР