Германската централна банка променя условията си и ще въведе по-засилено

...
Германската централна банка променя условията си и ще въведе по-засилено
Коментари Харесай

Важна новина за германските банки, която засяга и хиляди българи

Германската централна банка трансформира изискванията си и ще вкара по-засилено наблюдаване на паричните преводи.   Мярката беше оповестена в миг, когато Иран желае да върне свои средства от хамбургска банка, а Съединените щати упражняват напън върху съдружниците си да втвърдят отношението към Техеран, съобщи Асошиейтед прес, представена от Блиц.  

Иран желае преди новите американски наказания да си прибере 300 милиона евро, които сега държи в Европейско-иранската комерсиална банка.   Промени в деловите й условия, които влизат в действие от 25 август, ще разрешат на " Бундесбанк " да блокира преводи, в случай че липсват гаранции, че избрана транзакция не нарушава финансови наказания или разпоредбите против прането на пари.  

Днес американският дипломат в Берлин Ричард Гренел съобщи, че Съединените щати са признателни на немското държавно управление за това, че е признало " нуждата да се работи ". " Зловредните действия на Иран из цяла Европа от ден на ден ни безпокоят ", показа американският посланик.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР