Германската тенис легенда Борис Бекер бе осъден на 2,5 години

...
Германската тенис легенда Борис Бекер бе осъден на 2,5 години
Коментари Харесай

Бекер не е първата спортна легенда, която губи мача срещу Темида

Германската тенис легенда Борис Бекер бе наказан на 2,5 години затвор от съда в Лондон поради финансови злоупотреби и неуредици. Той обаче не е единствената спортна персона, която влиза зад решетките. Оказва се, че има дълъг лист с други негови сътрудници, някои от които са измежду най-известните спортисти, които са имали проблеми с Темида.

Тони Адамс – някогашният британски национал бе наказан на 57 дни затвор за шофиране в нетрезво положение.
Тревър Бербик – международният първенец на WBC, бе наказан на 5 години затвор за полово принуждение.

Юрген Бремер – някогашният немски боксьор има голям брой присъди, в това число 3,5 задържане под стража и 2,5 година затвор.

Брено – през 2012 година бразилският бранител, тогава в Байерн, беше наказан на 3 години и 9 месеца затвор за тенденциозен палеж.

Ридик Боу – някогашният първенец в тежка категория, излежава 18 месеца за похищение.

Плаксико Бърес – носителят на Супербоул с Ню Йорк Джайънтс, е наказан през септември 2009 година на 2 години затвор за нелегално владеене на оръжие.

Рубен Картър – някогашният американски боксьор прекарва 19 години в пандиза, само че се оказва, че е почтен и присъдата му е анулирана през 1985 година

Ули Хьонес – някогашният президент на Байерн Мюнхен е наказан на 3,5 години за укриване на налози. Но е предварително освободен след съвсем 2 години.

Марион Джоунс – американската лекоатлетка, която е троент олимпийски медалист от Сидни (б.а. – в следствие медалите и са отнети), излежа 6 месеца в пандиза за корист с допинг и машинация по отношение на аферата Balco.

Сони Листън – починалият към този момент американски някогашен международен първенец по бокс в тежка категория влиза в пандиза за 5 години за обир.

Флойд Мейуедър – някогашният международен първенец по бокс в разнообразни категории, непобеден в своите 50 професионални борби, беше наказан на 90 дни затвор за домашно принуждение през 2012 година Но излежа единствено 63 дни.

Оскар Писториус – някогашната звезда на Параолимпийските игри, простреля приятелката си Рийва Стийнкамп в жилището им, и беше наказан на 15 години затвор. Писториус твърди, че инцидентно е прострелял Стийнкамп, тъй като я е сбъркал с апаш.

Волфганг Шварц – олимпийският първенец по фигурно пързаляне от 1968 година, е наказан през декември 2002 година на 18 месеца затвор за трафик на хора. През август 2006 година пък е наказан на 8 години затвор за подбудителство към похищение.

О’Джей Симпсън – някогашната футболна звезда, е наказан на 33 години за обир и похищение през декември 2008 година, освободен условно от пандиза след 9 години.

Стиг Тьофтинг – някогашният датски национал, играл за Хамбургер, лежи 4 месеца в пандиза поради нахлуване.

Майк Тайсън – някогашният международен първенец в тежка категория, легенда на бокса, има голям брой присъди, в това число 6 години за обезчестяване (освободен след 3 години) и една година за опасност (освободен след 9 месеца).
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР