Германската телевизия ZDF обяснява на малките си зрители в рубриката

...
Германската телевизия ZDF обяснява на малките си зрители в рубриката
Коментари Харесай

Германската телевизия ZDF обяснява на децата какво е корупция чрез анимация за България

Германската телевизия ZDF изяснява на дребните си фенове в рубриката " Новини за деца " по новаторски метод за какво към този момент седмици хората в България излизат на митинг.

В особено направена анимация националният ефирен канал на Федералната република изяснява на децата какво е корупция и какви са нейните последици, употребявайки за образец нашата страна.



„ България е най-бедната страна в Европейски Съюз. Много хора в нея печелят доста малко пари. Затова доста от тях към този момент са напуснали страната “. Така стартира анимационното видео на немската телевизия за нашата страна.
Германската телевизия ZDF: Заради боклука на Европа страдат децата в България Екипът на немската медия са посетили Бобов дол, където в локалния Топлоелектрическа централа до неотдавна се изгаряха боклуци
„ Протестиращите хвърлят виновността за това върху държавното управление. Обвиняват политиците в корупция. Корупция значи, че политиците не употребяват властта за народа, а за свои облаги- да вземем за пример прибират страни пари в джобовете си вместо да създадат нещо за страната. Корупцията е неразрешена, само че тя се случва непрестанно в България.Така парите недостигат да вземем за пример за учебните заведения и за лечебните заведения “, продължава разказът във видеото.

„ Протестиращите споделят, че корупцията измежду политиците е повода страната да не се развива добре. Настояват държавното управление да подаде оставка и да ръководят други политици.Към това има и нещо друго: съдът би трябвало да преследва корупцията и да я санкционира.Това се случва доста рядко. Протестиращите са уверени, че съдилищата работя дружно с корумпираните политици вместо да ги управляват. Затова демострантите упорстват да има промени и в съдилищата “, приключва филмът за дребните фенове на ZDF.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР