Германската супермоделка, актриса и телевизионна водеща Хайди Клум показа тялото

...
Германската супермоделка, актриса и телевизионна водеща Хайди Клум показа тялото
Коментари Харесай

49-годишната Хайди Клум показа тяло в оскъдни тоалети

Германската супермоделка, актриса и телевизионна водеща Хайди Клум сподели тялото си в еротични тоалети . 49-годишната звезда е взела участие в фотосите на нова сбирка облекла на норвежкия фешън дизайнер Петер Дундас.

И по този начин, стилистите избраха няколко изображения за фотосесията . В първите фрагменти звездата на стилния подиум опитва тясна черна рокля с цепки на гърдите и ханша. Тя също театралничи по бикини, легнала до басейна. Освен това Клум застава пред фотографа в два разновидността на розова рокля: първата с висока цепка и ръкавици до лакътя, а втората с кръгло деколте, което разкрива сутиен с блестящи кристали.

Клум се появи и в гащеризон с открити плещи и зелен бански, седнала на стол и метнала десния си крайник върху лявото коляно.

За най-новата визия брачната половинка на китариста на Tokio Hotel Том Каулиц избра черен бански с надълбоко деколте и връзки . Тя театралничи седнала на шезлонг необятно разкрачена.

По-рано през юни Хайди Клум участва на премиерата на Джурасик свят, която се състоя в стените на Китайския спектакъл в Лос Анджелис. Папараците снимаха моделката в прилепнала рокля от марката The Blonds с надълбоко V-образно деколте и черни сандали. Отбелязва се, че цената на роклята на уеб страницата на марката е 4500 $.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР