Германската публика избра мен не защото съм гей, не защото

...
Германската публика избра мен не защото съм гей, не защото
Коментари Харесай

Защо Германия избра българката Люси Дяковска за победител в Сървайвър

Германската аудитория избра мен не тъй като съм гей, не тъй като наподобявам добре, не поради музика, не поради точки - гласоподаваха за моя темперамент, за мен като персона, за волята и смелостта ми. Беше водещо това, което съм.

В това предаване се отива с цялото познание какво може да се случи с теб. Реших да вляза, тъй като съм човек, за който успехите и провокациите са доста значими. 

Това показа Люси Дяковска пред bTV за първи път, откакто се върна като победител в немското тв риалити " Аз съм звезда - изкарай ме отсам ". Българската певица стана Кралица на джунглата и завоюва премията от 100 000 евро, откакто яде тарантула, скорпион и свинска матка в Австралия, цитира " Новини.бг " и " 24 часа ". 

Тя изясни, че е влезнала в предаването, с цел да открие себе си.

" Много рядко ми е давано удостоверение, че нещата, които върша в действителност са положителни. Има доста малко хора в живота ми, които са успявали да ме провокират да работя върху себе си и да ставам по-добър човек. Цял живот съм опитвала да се потвърждавам. изключително пред майка ми. С нея имахме сблъсквания даже по отношение на моята половост ", сподели още Люси Дяковска. 

Тя призна, че има връзка, само че реши да резервира в загадка името на партньорката си, като изясни:  " Не желая нещо толкоз красиво да бъде изложено на гласност. "

Популярната българска певица бе оповестена за победителка в неделя вечерта онлайн в шоуто, откакто феновете гласоподаваха всеобщо точно за нея.

Шоуто е от вида на " Сървайвър ", в него 12 известни персони изкараха няколко седмици в австралийската джунгла, подложени на всевъзможни рискови прекарвания.

До финала стигнаха 47-годишната Люси Дяковска, която стана известна в Германия като член на към този момент несъществуващата момичешка група " Ноу ейнджълс ", 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да се оправят с разнообразни провокации. Последното тестване за българката беше много непоносимо.

Тя трябваше да яде тарантула и скорпион, коктейл от смлени рибешки, камилски, свински и говежди очи, а най-после ѝ сервираха свинска матка. Люси съумя да преглътне и последната хапка от всички гадости.

Twenty4Tim трябваше да изкара пет минути лежащ в яма, цялостна със змии. Той също устоя своете тестване. Лейла Лахуар обаче се провали и не можа да издържи избраното време, покрита с месни боклуци и милиарди брашнени червеи, които пъплеха по цялото ѝ тяло.

Зрителите трябваше да изберат сред Люси Дяковска и Twenty4Tim кой да грабне чека за 100 хиляди евро. И най-вече гласове получи българката. Първото, което тя изкрещя, чувайки, че е Кралицата на джунглата, бе: " Мамо! " и подвигна взор към небето. А по-късно избухна в сълзи. Вчера, ден след успеха ѝ, се навършват 4 години от загубата на майка ѝ.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР