Германската полиция съобщи днес, че още две женски тела са

...
Германската полиция съобщи днес, че още две женски тела са
Коментари Харесай

Откриха още две тела, свързани с мистериозните убийства с арбалет в Германия

Германската полиция заяви през днешния ден, че още две женски тела са открити в границите на следствие на гибелта на трима души, убити с арбалет в стая в хотел в Бавария, съобщи Агенция Франс Прес.

Жертвите на второто ликвидиране са открити в северния немски град Витинген, Долна Саксония, до момента в който детективите търсели улики за мистериозната гибел на мъж и две дами. Телата им бяха открити вхотелска стая в Пасау - покрай границата с Австрия, през уикенда.

Сцените на двете закононарушения са отдалечени една от друга на към 660 км и са в противоположни краища на Германия.

Полицията разкрила през днешния ден телата, откакто отишла в дома на едната от убитите дами в Паса, провинция Долна Бавария.

Говорител на полицията удостовери, че двете жертви във Витинген, не са били убити с арбалет, само че връзка сред двата случая не може да бъде изключена.

Няма следи от битка, и петте жертви са поданици на Германия.

Собственичката на жилището във Витинген, открита мъртва в хотела, е на 30 година Останалите две жертви са мъж на 53 година и жена на 33 година Телата им били в легло, ръка в ръка, промушени с няколко стрели. Според локални медии две от тях в главата на мъжа.

На пода имало два арбалета, а трети в тяхна чанта.

Гост на хотела описа, че мъжът имал дълга бяла брада, а дамите били облечени в черно, описвайки групата като "странна ".

Съсед във Витинген разказа 30-годишната жена като "винаги малко странна и постоянно в черно ", отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР