Германската полиция разследва странни убийства с арбалет. На 12 май

...
Германската полиция разследва странни убийства с арбалет. На 12 май
Коментари Харесай

Масови убийства с арбалет разтърсиха Германия

Германската полиция проверява странни убийства с арбалет. На 12 май телата на мъж и две дами бяха открити в баварския град Пасау наоколо до австрийската граница, съобщи БГНЕС. Те са били в хотелска стая, а по телата им е имало следи от стрели.

На 13 май са открити още две тела. Те са на дами и са открити в град Гифхорн наоколо до Хановер.

Двете местопрестъпления са в двата края на Германия на 654 км едно от друго. От полицията споделят, че са намерили другите две тела, до момента в който са претърсвали дома на една от дамите открити в Бавария. Към момента няма информация дали и откритите жертви били убити със стрели.

Телата бяха открити в изолиран хотел на брега на река в Пасау, покрай границата с Австрия. ПървиУбитите са 33-годишна жена и 53-годишен мъж от провинция Райнланд-Пфалц и 30-годишна жена от Долна Саксония.

Първите две жертви са били на леглото, хванати за ръка и пронизани в главата и гърдите, а третата - на пода, пронизана в тялото. Tримата се записали в хотела късно вечерта на 10 май за три нощувки. Не са носели багаж. Мъжът бил с костюм и имал дълга бяла брада, а дамите били облечени в черно, оповестиха очевидци за немския таблоид " Билд ".

Те поискали " лека нощ ", взели вода и газирани питиета и се качили в стаята си. Полицията претърси и пикап с емблема със стрелец с лък. Органите на реда не считат, че има и различен забъркан в закононарушението.

Разследващите ревизират допустимо най-странните версии.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР