Германската полиция проведе днес мащабна операция, в рамките на която

...
Германската полиция проведе днес мащабна операция, в рамките на която
Коментари Харесай

Разбиха крайнодясна терористична група в Германия, планирала атака на Бундестага

Германската полиция организира през днешния ден огромна интервенция, в границите на която са осъществени 25 ареста, съобщи Агенция Франс Прес. Задържаните са членове на крайнодясна " терористична група ", обвинена в обмисляне на офанзива против Народното събрание, оповестиха федерални прокурори.

Арестуваните членове на организацията " Граждани на Райха " са обвинени в " осъществяване на съответна подготовка за навлизане в Народното събрание на Германия на дребна въоръжена група. Целта им била принудително да отстранен съществуващия държавен ред в страната ", се споделя в известието на прокуратурата.

Около 3000 чиновници са направили обиски на 130 обекта в 11 от 16-те провинции на Германия против последователи на по този начин нареченото придвижване " Граждани на Райха ". Целта им е била да преодолеят съществуващия държавен ред в страната и да го заменят със лична форма на страна, която към този момент била създадена в общи линии.

Акцията е обхванала 11 немски провинции, а също Австрия и Италия. От 25 задържани мъже и дами, 24 са от Германия, а един е съветски жител, обвинени в поддръжка на организацията. Един арест е осъществен в Австрия и един в Италия. Има още 27 обвинени, оповестиха от федералната прокуратура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР