Германската полиция потвърди в понеделник, че в неделя вечерта в

...
Германската полиция потвърди в понеделник, че в неделя вечерта в
Коментари Харесай

Нападател е убит след стрелба в Мекенхайм, Бон

Германската полиция удостовери в понеделник , че в неделя вечерта в Мекнхайм до Бон е погубен нападател откакто е стрелял по служители на реда , оповестяват медиите в Германия.

44-годишният стрелец е ранил тежко служител на реда . Тече следствие след огромна интервенция в неделя вечерта.

Според информацията, причинителят е от региона на Мекенхайм и е бил член на клуб по пукотевица . Възможно е да е бил пийнал при стрелбата. Според информацията от WDR стрелецът е имал две оръжия със себе си и огромни количества муниции .

Твърди се, че е стрелял освен във въздуха, само че и по жилищни здания . В къщите няма потърпевши . Нападателят е стрелял по полицейска кола. Полицаят в нея е тежко ранен и е трябвало да бъде приет в болница.

Не е ясно кой е нападателят и какъв е претекстът му. Около 21 часа жителите на Мекенхайм алармирали полицията и съобщили, че на няколко места в града се стреля.

Последва огромна интервенция, пътищата са отцепени . Първите пристигнали служители на реда са посрещнати със пукотевица. Когато идват повече служители на реда и специфични елементи в Мекенхайм, те съумяват да обезвреждат мъжа.

Стрелецът е прострелян и умира скоро по-късно от пострадванията си. Говорител на полицията разгласи, че опасността е отстранена, следствието продължава .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР