Германската полиция обяви, че е взела мерки за охраната на

...
Германската полиция обяви, че е взела мерки за охраната на
Коментари Харесай

Смъртна заплаха, завършваща с Хайл Хитлер!, за приближен на Меркел

Германската полиция разгласи, че е взела ограничения за защитата на водача на партията на канцлера Ангела Меркел в източната провинция Тюрингия, в която ще се проведат избори в края на седмицата, откакто той е получил смъртна опасност, която е приключила с " Хайл Хитлер ! ", оповестяват немските медии.

Майк Моринг съобщи, че обвинените неонацистки екстремисти са заплашили, че ще го намушкат в шията или ще атакуван един от неговите манифестации с кола бомба , в случай че не спре да пропагандира за районните избори на 27 октомври.
 Нападателят от Хале призна, че е десен екстремист и антисемит
Нападателят от Хале призна, че е десен екстремист и антисемит

27-годишният Щефан Балиет призна виновността си по време на чуване

Съобщението, което е било изпратено в имейл в събота, завършвало с поздрава " Зиг Хайл и Хайл Хитлер ! " То е било подписано от " Музикантите от оркестъра " Държавен прелом ", които се дефинират като " група от световно свързани десни екстремисти ".

Полицията и специфичните служби са подложени на напън да подхващат дейности против десните екстремисти, откакто антисемитски неонацистки радикал умъртви двама души по-рано този месец при набези против синагога и ресторант в източния немски град Хале.

Християндемократическият съюз (ХДС) на Меркел се бори за второто място с антиимигрантската партия " Алтернатива за Германия " на изборите в Тюрингия, където социологическите допитвания също по този начин демонстрират, че ръководещата крайнолява " Левица " ще излезе преди всичко.
 Крайнодесен симпатизант е умъртвил Валтер Любке
Крайнодесен симпатизант е умъртвил Валтер Любке

Политикът беше погубен при започване на юни

" Алтернатива за Германия " в Тюрингия е ръководена от Бьорн Хьоке, антиимигрантски надъхан някогашен преподавател по история, който беше неодобрен от еврейски водачи и политици за това, че назова Берлинския мемориал на Холокоста " монумент на срама " и настоя в учебните заведения да се подчертаят немските премеждия през Втората международна война.

Еврейски водачи и политици обявиха след офанзивите в Хале, че антиимигрантската реториха на " Алтернатива за Германия " е съдействала за атмосферата на ненавист , която е насърчила политическото принуждение.

Атаките в Хале и убийството на политика от ХДС Валтер Любке през юни от крайнодесен екстремист разкриха нуждата от повече ограничения за сигурност и правни ограничения против лица, залагащи на политическо принуждение.
 Смъртни закани против политици в Германия, подкрепящи бежанците
Смъртни закани против политици в Германия, подкрепящи бежанците

Зоват за покушения против леви политици, бежанци и евреи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР