Германската полиция нахлу в центъра за бежанци, където преди три

...
Германската полиция нахлу в центъра за бежанци, където преди три
Коментари Харесай

Акция на германската полиция в център за бежанци


Германската полиция нахлу в центъра за бежанци, където преди три дни се опита принудително да води жител на Того за депортиране.

Няколкостотин тежковъоръжени служители на реда претърсиха постройката в Елванген в източната част на региона Баден-Вюртемберг и арестуваха 23-годишния юноша, потърсил леговище, оповестиха управляващите.

В началото на седмицата четирима служители на реда се пробвали да задържат западноафриканеца, с цел да го върнат в Италия, първата страна в Европейски Съюз, в която е потърсил леговище.

Но те са били принудени да правят отстъпка, когато са се сблъскали с към 150 африкански мигранти с "агресивно и заплашително поведение", съобщи представител на локалната полиция. Тълпата заобиколила двете полицейски патрулни коли и заплашила чиновниците на реда, до момента в който не предали ключовете от белезниците на арестувания.

Директорът на районната полиция Бернхард Вебер съобщи, че размириците в понеделник са "безпрецедентни" след всеобщия приток на повече от един милион мигранти в страната през интервала 2015-2016 година

Ръководителят на немския полицейски профсъюз Райнер Вендт прикани за неотложно експулсиране на всеки емигрант, нападнал полицията, настоявайки, че "те не би трябвало да се любуват даже на час независимост, до момента в който не се върнат в страната, от която произхождат". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР