Германската полиция нахлу в мигрантски лагер, където преди три дни

...
Германската полиция нахлу в мигрантски лагер, където преди три дни
Коментари Харесай

Германската полиция нахлу в мигрантски лагер след сблъсъци

Германската полиция нахлу в мигрантски лагер, където преди три дни 150 търсещи леговище се сблъскаха с полицията и предотвратиха депортирането на 23-годишен мъж от Того.

Сблъсъците, които полицията разказва като " извънредно нападателни и насилствени ", подтикнаха крайнодесни и консервативни политици да разяснява, че признатите над 1,6 милиона имигранти от 2014 година, водят до провал на законността и реда.

Германия продължава да се бори с интеграцията на своите мигранти, доста от които избягали от война или спор в Близкия изток. Полицията в южния град Елванген пусна в понеделник вечер човек, който желае да депортира, разпознат от медиите като Юсиф О., под претекст, че желае да избегне ескалация.

По време на конфликтите мигранти удрят с юмруци полицейските коли и повреждат една от тях. Властите започнаха следствия за нарушение на мира и други вероятни нарушавания, само че не дават повече детайлности.

Полицията отхвърля да даде спомагателни детайлности за нахлуването в мигрантския лагер тази заран, в който има настанени към 500 души, търсещи леговище. Повечето от мигрантите са от Африка, в това число Нигерия, Гвинея и Камерун.

Не излиза наяве дали и Юсиф О. е депортиран, а старши полицейски чиновник Бернхард Вебер разяснява, че върховенството на закона не може да бъде нарушено от експлоадирането на експанзия в група хора.

" Ние имаме вяра, че тези хора, настоящи в мощно напрегната обстановка, биха могли да навлязат в групова динамичност и да се държат по метод, който те не биха употребявали в по-трезва среда ", изяснява полицията.

" Законът е потъпквано от тези " посетители " и това е единствено началото. Ако Германия продължава да бъде водена за носа, вместо да прави закони и издава заповеди, съществуващите проблеми в тази страна ще станат нетърпими ", разяснява Алис Вейдел, съпредседател на крайнодясната Алтернатива за Германия.

Консервативният политик Армин Шустер упорства за по-строга линия. " В нашата страна има червени линии, които съвсем всеки ден се нарушават от търсещите леговище. На всеки, който прекрачва червени линии, би трябвало да му се отнеме заявката за леговище и да бъде депортиран ", изясни Шустер. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР