Германската полиция издирва двама заподозрени - братята Шериф и Сами

...
Германската полиция издирва двама заподозрени - братята Шериф и Сами
Коментари Харесай

Извънредна новина долетя от германската полиция, свързана с касапницата в Страсбург!

Германската полиция търси двама обвинени - братята Шериф и Сами К., след кървавото нахлуване във френския град Страсбург, оповестяват немски медии. Говорителка на полицията в Кобленц удостовери, че сега се претърсва 30-километров сектор по френско-германската граница, който обгръща немските провинции Саар и Райнланд-Пфалц, оповестява Блиц.

Припомняме, че френската полиция е арестувала двамата братя на нападателя, открил стрелбата в центъра на Страсбург, който към момента е търсен. Единият от арестуваните е бил под наблюдението на френското разузнаване поради радикална ислямистка агитация. Полицията е направила инспекции на всички адреси и си сътрудничи интензивно с немските управляващи, допускайки, че нападателят може да се намира на немска територия. 

Трима души бяха убити, а 12 са ранените при стрелбата на коледния пазар в Страсбург, която френските управляващи дефинираха като терористичен атентат. Извършителят е разпознат като 29-годишен мъж, разследван поради коренен ислям. Той е избягал от мястото на престъплението и евентуално е ранен. 

След офанзивата нападателят е откраднал таксиметров автомобил, с който е избягал. За издирването му са мобилизирани към 350 души, измежду които 100 служители на реда, военни, а също по този начин два хеликоптера. В същото време стана ясно, че хипотетичният стрелец " до 10-годишна възраст към този момент е имал незаконно държание. " Шериф Шекат е бил наказан за първи път на 13-годишна възраст.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР