Германската полиция е претърсила няколко жилища в рамките на разследване

...
Германската полиция е претърсила няколко жилища в рамките на разследване
Коментари Харесай

Антиваксъри заплашиха със смърт премиера на Саксония

Германската полиция е претърсила няколко жилища в границите на следствие на смъртни закани против премиера на източната провинция Саксония Михаел Кречмер, съобщи Българска телеграфна агенция. Операцията е била извършена в районната столица Дрезден и покрайнините й. Претърсени са били общо шест парцела. Полицейски представител заяви за няколко обвинени.

Операцията, която почнала в ранните часове през днешния ден, е във връзка със закани, отправени в „ Телеграм”. Членове на група в приложението загатнали, че може да имат арбалети и други оръжия.

Според известие от предходната седмица на списание „ Фронтал”, което е издавано от публичния радиотелевизионен оператор Цет Де Еф, смъртните закани против Михаел Кречмер били отправени в полемики по отношение на условието за имунизация против Коронавирус.
свързани новини2320преди 6 часа3028на 24.11.2021
В чата се говорело за проекти за убийството освен на премиера на Саксония, само че и на други представители на районното държавно управление.
Заплахите провокираха отвращение в целия политически набор в Германия.

Самият Кречмер акцентира, че „ хората, които заемат държавна служба, не трябва да се опасяват да показват своето мнение и да си правят работата”.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР