Германската полиция днес проведе операции в цялата страна за пресичане

...
Германската полиция днес проведе операции в цялата страна за пресичане
Коментари Харесай

Полицейски операции в Германия взеха под прицел предполагаем трафик на работници

Германската полиция през днешния ден организира интервенции в цялата страна за секване на хипотетичен трафик на неквалифицирани служащи от страни отвън Европейски Съюз, съобщи Асошиейтед прес.

Федералната полиция в Берлин написа в свое известие в "Туитър ", че интервенциите са почнали в 7:00 часа локално време. Според полицейската работа служители на реда са претърсили домове и бизнеси, съсредоточени в немската столица и околната провинция Бранденбург.

Германската информационна организация ДПА заяви, че полицията проверява към 20 обвинени, за които се допуска, че са подправили документи за поданство на Европейски Съюз и са намирали работа на служащите в огромни компании за логистични услуги.

В сходство с разпоредбите за дискретност в Германия имената на обвинените и фирмите не се оповестяват.

Обиски са били извършени в общо 10 немски провинции, в това число в жилищата на обвинените, в техните работни места, в логистични центрове и в жилищните пространства на служащите, за които се допуска, че са станали жертви на трафик. Според ДПА полицията е изпълнила няколко заповеди за арест и е лишила активи на стойност милиони евро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР