Германската компания Roccat разшири своя асортимент геймърски компютърни мишки с

...
Германската компания Roccat разшири своя асортимент геймърски компютърни мишки с
Коментари Харесай

Roccat започна продажбите на геймърската мишка Kone Aimo

Германската компания Roccat разшири своя подбор геймърски компютърни мишки с новия модел Kone Aimo. Новите манипулатори имат моден дизайн и се продават три разнообразни модела с три цветови десена.
Roccat Kone Aimo се базира на модифицирания оптичен датчик PixArt 3361 с кодово име Owl-Eye . Резолюцията на този датчик може да се контролира от 100 до 12 000 DPI със стъпка от 100 DPI. Устройството може правилно да следи преместването на курсора при скорост на мишката до 250 инча в секунда (IPS) или 6,35 метра в секунда.



Честотата на сканиране е типична за този вид устройства – 1000 Hz, а времето за реакция е едвам 1 милисекунда. В новата геймърска компютърна мишка се употребяват фирмените превключватели Roccat с запас от 50 милиона клика. За включването към компютърната система се употребява USB кабел с дължина 1,8 метра. Теглото на устройството е 130 грама.



Мишката е оборудвана със светодиодната подсветка Aimo, светенето на която може да се настройва с приложението  Roccat Swarm, Отгоре са сложени 3 бутона, като най долният по дифолт се употребява за технологията Easy-Shift[+], позволяваща включването на външни функционалности и макроси.

Геймърската мишка  Roccat Kone Aimo към този момент се продава в Европейските електронни магазини при цена 80 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР