Германската компания Mercedes-Benz публикува видео на страницата си във Facebook,

...
Германската компания Mercedes-Benz публикува видео на страницата си във Facebook,
Коментари Харесай

Това е най-бързия и най-мощен нов CLS

Германската компания Mercedes-Benz разгласява видео на страницата си във Фейсбук, в което изцяло разкрива дизайна на наточената трансформация на най-новия CLS. Става дума за версията AMG CLS 53 4Matic+.

От компанията към момента не са разкрили никакви механически характерности, само че от моделното наименование излиза наяве, че автомобилът е екипиран с фирмената 4х4 система, която се употребява и в наточения седан AMG E 63.

Системата за предаване на момента към четирите колела разрешава до 100% прекачване на тягата към предния и към задния мост. От компанията обявиха, че междинният разход на AMG CLS 53 4Matic+ е 8.4 литра на 100 километра пробег.

По-рано от компанията оповестиха, че 53-ката на CLS ще се оборудва с хибриден силов тракт, в основата на който е заложен бензинов шестцилиндров мотор с мощ 503 конски сили.

Още нещо любопитно, което към този момент е знае се, че това ще е най-мощната версия на CLS и от компанията няма да пуснат вид с показател 63. Нейното място ще бъде попълнено от AMG GT4, която ще се бори за клиенти с Porsche Panamera.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР