Германската компания Cougar започна продажбите на корпуса Panzer Evo, в

...
Германската компания Cougar започна продажбите на корпуса Panzer Evo, в
Коментари Харесай

Cougar представи на пазара компютърната кутия Panzer Evo

Германската компания Cougar стартира продажбите на корпуса Panzer Evo, в който могат да бъдат инсталирани дънни платки до Extended ATX.
Външно компютърната кутия наподобява на предходния модел Panzer-G – четирите панела са направени от транспарантно закалено стъкло, само че е с Full-Tower форм фактор.



Габаритните размери на Cougar Panzer Evo са 556 х 226 х 612 милиметра. Има място за осем разширителни карти, четири 2,5-инчови и два 3,5-инчови диска и ATX съвместимо зареждане. Дължината на видеокартите не може да е по-голяма от 390 милиметра, а процесорният охладител не би трябвало да е по-висок от 170 милиметра.



В Panzer Evo могат да бъдат конфигурирани четири радиатора за водно изстудяване: един 360 или 280 милиметров в предната горна част на шасито, 140/120 милиметров може да бъде подложен долу и откъм гърба може да бъде поместен още един 120 милиметров нагревател.



В комплекта са включени четири 120 милиметрови вентилатори с алена светодиодна подсветка. На интерфейсния панел са сложени два USB 3.0 врата, два USB 2.0 врата, две общоприети 3,5 мм гнезда и контролер за ръководство на тяхната скорост на въртене.

Цената на компютърната кутия Cougar Panzer Evo за европейския пазар е 160 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР