Германската компания BS Teile Center специализира в продажбата на части

...
Германската компания BS Teile Center специализира в продажбата на части
Коментари Харесай

Колко мощен може да бъде Mercedes-AMG GT R от завода?

Германската компания BS Teile Center специализира в продажбата на части втора ръка за Mercedes, най-вече за най-мощните AMG модели. Част от тези елементи са влезнали в приложимост за забавен план на компанията въз основата на Mercedes-AMG GT R. Спортното купе, което от завода идва с 4.0-литров бензинов осмак към този момент генерира 903 конски сили, вместо общоприетите 577 конски сили.
`Колко

Подобрението от над 300 конски сили е реализирано посредством на части от Mercedes-AMG GT R Pro, както и афтърмаркет съставни елементи от известни тунинг компании. Турбините да вземем за пример са сменени с такива от Weistec, а от ARMA са изработили специфичен всмукателен колектор от въглерод. Генерацията е дело на IPE, които също са изработили и специфични катализатори. Трансмисията е истинска със 7 предавки, само че от BS Teile Center са сложили нов интензивен съединител, който да се оправи с по-голямата мощ.
`Колко

Визията също в огромна част е заимствала детайли от GT R Pro, като да вземем за пример предната ризница, предните калници, праговете, задната ризница, спойлерът над багажника и даже фаровете и стоповете. Джантите и гумите в размер от 20 цола също са взети непосредствено от GT R Pro, дружно със спирачките.
`Колко

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР