Германската икономика не може да се откаже от руския газ,

...
Германската икономика не може да се откаже от руския газ,
Коментари Харесай

Директорът на „Бош“: Отказвайки се от руски газ, Германия унищожава основата на икономическата си мощ

Германската стопанска система не може да се откаже от съветския газ, сподели основният изпълнителен шеф на Bosch Щефан Хартунг в изявление за Handelsblatt. Според него последствията от ембаргото върху съветския газ ще бъдат доста по-значими от следствията от пандемията и ще бъдат доста по-трудни за превъзмогване.

Заради антируските наказания забележителна част от доставките на „ Бош “ за Русия бяха спрени, сподели новият началник на компанията Стефан Хартунг в изявление за „ Ханделсблат “. Въпреки това компанията има области на взаимоотношение с съветски клиенти, които към момента не са попаднали под наказания - и „ Бош “ няма да ги спре, означи Хартунг.

„ Ние сме виновни за всички наши чиновници. Почти 360 души в Украйна и 3500 души в Русия. Продължаваме да плащаме заплати, в това число в тези области, в които към момента не се работи “, цитира изданието Хартунг.

Ръководителят на „ Бош “ също по този начин акцентира, че неговата компания се нуждае от доставки на съветски газ. „ Факт е, че имаме потребност от газ за произвеждане. „ Бош “ покрива 20 % от енергийните си потребности с газ. Ако Германия едностранно откаже съветския газ, тогава значими детайли от веригите за доставки ще се срутен и освен в „ Бош “. Затова изрично се опълчвам на бързото преустановяване на доставките на газ “, сподели Хартунг.

Хартунг предизвести, че при положение на прекъсване на доставките на газ компанията може да бъде изправена пред съвсем неотложно прекъсване на цялото промишлено произвеждане. Той означи също, че следствията от газовото ембарго ще бъдат доста по-значими от следствията от пандемията и ще бъдат доста по-трудни за превъзмогване. Ръководителят на „ Бош “ сподели, че ембаргото върху съветския газ ще докара до там, че Германия ще унищожи индустриалната основа на своята икономическа мощност.

Освен това Хартунг изрази подозрение, че в сегашната обстановка светът е разграничен на два лагера. Той означи, че актуалният свят е толкоз тясно преплетен с световните вериги за доставки, че е съвсем невероятно да си представим разделяне, както в годините на Студената война.

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР