Германската гражданка Ружа Игнатова, родена в България, е обявена за

...
Германската гражданка Ружа Игнатова, родена в България, е обявена за
Коментари Харесай

Продължава издирването на 41-годишна германска гражданка, родена у нас

Германската гражданка Ружа Игнатова, родена в България, е оповестена за интернационално търсене по искане на управляващите във ФР Германия.

Тя е освободена от българско поданство. За нея има въведен сигнал в Шенгенската осведомителна система (ШИС), а задачата е арест и екстрадиция на съображение Европейска заповед за арест, издадена от съда в гр. Bielefeld, ФР Германия.
Игнатова се търси за осъществена незаконна активност, обвързвана с измами с комерсиална цел, прогресивно набиране на клиенти и пране на пари посредством основаване и разпространяване на виртуална валута OneCoin.
Това е втори зов за помощ от партньорските немските служби по този случай. Първият бе през 2017 година. Тогава бе планувана и извършена профилирана полицейска интервенция за обезвреждане на огромна пирамидална конструкция за измами с комерсиална цел. Действията у нас, планувани в границите на интернационално следствие за обезвреждане на група за пране на пари посредством ОneCoin, бяха осъществени от чиновници на ГДБОП.
Повече информация за извършените тогава дейности можете да научите тук.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР