Германската футболна легенда Лотар Матеус, който бе селекционер на националния

...
Германската футболна легенда Лотар Матеус, който бе селекционер на националния
Коментари Харесай

Лотар Матеус: Край и с треньорството

Германската футболна легенда Лотар Матеус, който бе селекционер на националния тим на България, разгласи края на треньорската си кариера.

" Не, това в действителност е завършило ", отговори Матеус в изявление за " Кикер " на въпрос дали желае да бъде футболен треньор.

" Наслаждавам се на независимостта си, на това, че не съм чиновник на някой клуб ", добави 61-годишният германецът, който в последните години работи като експерт  и коментатор за малките екрани Sky и RTL.

Световният първенец от 1990 година не се наскърбява от това, че не е член на работната група от някогашни футболисти към Германската футболна федерация, която сега търси заместител на напусналия шеф на националните тимове Оливер Бирхоф.,

" Позиционирах се ясно. Нямам това време, тъй като имам други професионални задължения. С моята експертна работа щях да имам проблеми в националния тим. И ми харесва да работя за малките екрани ", споделя още Лотар Матеус, който не е работил като треньор след края на опита си в България през 2011 година.

Матеус е бил още треньор на Рапид Виена, Партизан Белград, Атлетико Паранензе, Макаби Нетаня, помощник в Ред Бул Залцбург, както и селекционер на националния тим на Унгария.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР