Германската футболна асоциация обяви, че двама представители на щаба на

...
Германската футболна асоциация обяви, че двама представители на щаба на
Коментари Харесай

Двама от щаба на Бундестима без право на достъп до терена в последния мач

Германската футболна асоциация разгласи, че двама представители на щаба на националния тим няма да имат достъп до терена в последния мач от група " F " на Световното състезание по футбол в Русия против Република Корея поради " неспортсменското " им държание в мача против Швеция.

Шефът на медийния щаб на Бундестима Улрих Фойгт и шефът от асоциацията, отговарящ за националния тим Георг Бехлау са осъдени поради офанзива и опит за разпра с шведските запаси и треньори при победния гол на Тони Кроос в добавеното време за 2:1 против Швеция в събота.

Инцидентът се чака да бъде прегледан и от Дисциплинарния комитет на ФИФА.
ss " Независимо от решението на ФИФА, Германската футболна асоциация и двамата сътрудници ясно схващат какъв резултат има неспортсменското им държание. Те към този момент оповестиха, че няма да извършват никаква функционалност в зоната към терена в идващия мач на немския тим ", се споделя в изказване на централата.

Улрих Фойгт и Георг Бехлау публично се извиниха на Швеция.

Световният първенец Германия се нуждае от победа най-малко с два гола против Република Корея в сряда, с цел да е сигурен за осминафиналите на Мондиала. Мондиал 2018 3 кръг, сряда 27 юни  Южна Корея 17:00предстои  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР