Германската авиокомпания Луфтханза (Lufthansa) отменя над 2000 полета на летищата

...
Германската авиокомпания Луфтханза (Lufthansa) отменя над 2000 полета на летищата
Коментари Харесай

Луфтханза отменя над 2000 полета -

Германската самолетна компания " Луфтханза " (Lufthansa) анулира над 2000 полета на летищата във Франкфурт и Мюнхен поради дефицит на личен състав.

Това заяви късно нощес представител на превозвача, представен от ДПА и Българска телеграфна агенция. Компанията разгласи преди две седмици, че ще анулира 900 полета през юли, а в този момент заяви за още 2200 от общо 80 000.

" Отмяната ще засегне по-специално вътрешните немски и вътрешноевропейските полети, само че не и класическите ваканционни дестинации ", предвид на туристическия сезон, прецизираха от " Луфтханза ". От самолетна компания допълват, че разписанията на полетите също могат да се трансформират.

Стачките на чиновниците по сигурността на летищата, метеорологичните феномени и нарасналият % на болни от коронавирус измежду личния състав натовариха действието на компанията в допълнение, обосноваха се германците.

Пътниците на " Луфтханза " ще бъдат осведомени неотложно за анулацията и при опция ще бъдат пренасочени към други подобаващи полети.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР