Германската армия има сериозен проблем с техническото състояние на най-новите

...
Германската армия има сериозен проблем с техническото състояние на най-новите
Коментари Харесай

Spiegel: Генерал Батлер докладва за повредата на всички най-нови БМП Puma за една седмица

Германската войска има сериозен проблем с техническото положение на най-новите бойни машини на пехотата /БМП/ Puma - бронираните машини не устоят на едноседмични учения, сподели генерал-майор Рупрехт декор Батлер.

Докато Киев продължава да желае западни оръжия, европейските страни от ден на ден се сблъскват с дефицит на оръжия за личните си армии.

Командирът на 10-та танкова дивизия на Бундесвера изпрати писмо до министъра на защитата на Германия, в което заяви за плачевното положение на сухопътните сили на страната.

Той споделя, че най-модерните немски бойни машини на пехотата Puma не са съумели да " оцелеят " в едноседмичните учения.

„ От 18-те боеспособни БМП, с които ротата стартира, оперативната подготвеност е спаднала до нула за последващите осем дни на учението “, цитира Spiegel думите на генерала.

Батлер разяснява, че последните две бойни машини са се развалили „ след час и половина пукотевица заради недостатъци в купола “.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР