Германска компания очаква улесняване и подобряване на тестовете за коронавирус

...
Германска компания очаква улесняване и подобряване на тестовете за коронавирус
Коментари Харесай

Германска компания тества за COVID-19 чрез сканиране на очите

Германска компания чака улеснение и възстановяване на тестванията за ковид с създаденото от нея очно сканиране. Методът дефинира дали човек е притежател на болестта единствено за три минути, а точността е 95%, съобщи Ройтерс.
Semic RF е създала с сътрудници от Съединени американски щати и се надява да стартира разпространяването й там до края на идващия месец след приемане на позволение от регулаторния орган. Технологията употребява фотография на окото, направена със смарт телефон. Вирусът се разпознава по симптоматично инфектиране, наречено " розово око ".
 Bild: Доставка на Спутник V в Германия би нарушило глобите по отношение на Русия Bild: Доставка на " Спутник V " в Германия би нарушило глобите по отношение на Русия
Германската поръчка за имунизацията " Спутник V " може да наруши съществено глобите против Русия, наложени от Съединените американски щати, с...
" Успяхме да изолираме COVID-19 от други над два милиона разнообразни нюанса розово " - сподели ръководещият шеф на компанията Волфганг Грюбер.
Близо. Новата технология може да обработи до 1 млн. сканирания в секунда.
" С приложението се снимат двете очи, изпраща се за оценка и резултатът се съхранява като QR код (код за бърз отговор) на телефона на тествания ", изясняват от компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР