Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Министерският съвет обединяват усилия за

...
Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Министерският съвет обединяват усилия за
Коментари Харесай

Германия помага на Българското председателство

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Министерският съвет сплотяват старания за провеждането на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година На специфична гала в Министерския съвет президентът на ГБИТК Тим Курт и министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова подписаха съглашение за съдействие при подготовката и реализирането на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 година Отчитайки нуждата от дейното присъединяване на българското предприемачество в дейностите по реализиране на председателството, ГБИТК ще посредничи за популяризирането на български производители и снабдители.

„ Този жест е следващото доказателство за топлите и здрави връзки сред двете страни “, сподели министър Лиляна Павлова. Тя съобщи още, че има вяра, че българските артикули и артикули са най-хубавата реклама за страната и че тяхното показване ще докара до повишение на доверието и имиджа на страната ни зад граница.

„ Председателството на Съвета на Европейски Съюз 2018 дава изключителна опция за разпространение на българския бизнес. Бих желал да благодаря на министър Павлова, която откликна на поканата ни за среща с нашите компании членове преди няколко дни. Обсъдиха се разнообразни благоприятни условия за съдействие и взаимна работа както в хода на подготовката, по този начин и по време на самото председателство. Бизнесът предложи помощта си, което може единствено да ни радва. Вярвам, че с обединени старания ще успеем да реагираме на провокациите и опциите, с които е обвързвано председателството “, сподели Тим Курт, президент на ГБИТК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР