Германка, живееща в САЩ, която е претърпяла няколко операции за

...
Германка, живееща в САЩ, която е претърпяла няколко операции за
Коментари Харесай

Модел с огромни гърди се оплака, че плаши добрите мъже

Германка, живееща в Съединени американски щати, която е претърпяла няколко интервенции за увеличаване на бюста, в този момент желае да го понижи. Както оповестява Daily Star, представен от " Блиц ", момичето твърди, че огромните форми пречат на живота ѝ.

26-годишната Ивон Бар преди този момент е нараснала гърдите си от размер 1 на размер 9. По този метод тя се справяла с комплексите си: била е подигравана поради дребните си гърди още от учебно заведение. Тя е похарчила 47 хиляди $ за интервенции. Четири пъти се е подлагала на увеличаване на гърдите, направила си е липосукция, покачване на задника, сложила си е филъри и ботокс.

A post shared by (@yvonne_bar_) on Jul 28, 2020 at 2:26pm PDT

Сега обаче, Бар желае още веднъж да понижи гърдите си. Тя има вяра, че нейните форми не ѝ разрешават да построява взаимоотношения.

„ Мъжете се отнасят към мен като към развлечение и не ме одобряват съществено. Имам възприятието, че гърдите ми плашат положителните мъже “, оплаква се моделът. Тя е декларирала, че за известно време е имала другар футболист, само че той е отказвал да излиза с нея, защото се стеснявал от нейните „ подправени гърди “.

В допълнение, моделът страда от болки в гърба заради големия размер на своята гръд. Понякога тя не може да стане от леглото през целия ден. Ивон Бар събира пари за интервенцията посредством акаунта си в OnlyFans.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР