Германия зависи от газовите доставки, тя се е вкарала в

...
Германия зависи от газовите доставки, тя се е вкарала в
Коментари Харесай

Александър Велев: Германия има гузна съвест спрямо Русия

Германия зависи от газовите доставки, тя се е вкарала в огромна взаимозависимост от Русия

"Възпиращият детайл по отношение на Русия е проявлението на мощ, а не проявление на боязън от Владимир Путин, тъй като той към това се стреми. Лидерите, които изговарят страхове на глас, основават въодушевление и измежду хората, както и неверна визия. Това се употребява и с цел да се оправдае неизпращането на оръжие за Украйна ".

Това разяснява пред Александър Велев, публицист, някогашен сътрудник на БНР в Германия.

И акцентира, че през последните години Германия се е обвързала прекалено много с Русия:

"Германия зависи от газовите доставки. Германия е първата стопанска система в Европа и четвърта в света, тя би трябвало да бъде захранвана с газ. Безчет са нещата, в които газта влиза като приложимост. Това кара германците да бъдат внимателни. Рухването на стопанската система би означавало срутване на страната... Германия се е вкарала в огромна взаимозависимост от Русия ".

В предаването "Събота 150 " Велев добави, че в исторически проект Германия има гузна съвест по отношение на Русия и това играе роля в немската политика:

"Олаф Шолц е подложен на напън и рецензии. За да бъде оневинен, би трябвало да се огледа какво се случва в помощите за Украйна. Най-големият донор са Съединени американски щати. Другите страни, които оказват помощ доста, са Чехия и Полша. По някакъв метод Германия към момента не стои на подобаващото място в тази помощ ".

По думите му обаче малко по малко Германия трансформира политиката си по отношение на Русия.

"Управляващата коалиция е комплицирана, само че работеща. И прекатурна мисленето в Германия ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР