Германия винаги ще бъде начело в подкрепата за Украйна срещу

...
Германия винаги ще бъде начело в подкрепата за Украйна срещу
Коментари Харесай

Шолц: Германия ще предотврати това конфликтът в Украйна да ескалира и да въвлече НАТО

Германия постоянно ще бъде отпред в поддръжката за Украйна против съветската инвазия, само че също по този начин ще подсигурява, че спорът няма да ескалира и да въвлече НАТО, съобщи през днешния ден немският канцлер Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9050
" Германия постоянно ще бъде отпред, щом става въпрос за поддръжката за Украйна " съобщи Шолц в свое изявление пред депутати, откакто даде единодушие в Украйна да бъдат изпратени танкове " Леопард 2 ". Той добави, че в това време Германия би трябвало да подсигурява. че войната няма да " ескалира във война сред Русия и НАТО ". " Ние постоянно ще имаме поради този принцип ", съобщи Шолц.

Германският канцлер сподели още, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е добър сътрудник на Германия и техните наскорошни диалози са били в другарски звук, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Междувременно представител на немското държавно управление сподели, че Германия към този момент не е получила претенции от партньорски страни за реекспорт на танкове " Леопард 2 " в Украйна, с изключение на от Полша. Партньорските страни евентуално ще разгласят проектите си през " идните часове и дни ", добави представителят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР