Германия вече се е ангажирала с подкрепа за присъединяването на

...
Германия вече се е ангажирала с подкрепа за присъединяването на
Коментари Харесай

„Ди Велт“ ни хвали: България засили значително борбата с нелегалната миграция

„ Германия към този момент се е заела с поддръжка за присъединението на България към Шенген. София е изпълнила всички критерии ”. Думите на федералния канцлер Олаф Шолц още преди година са представени от немското издание „ Ди Велт ” в коментар на Филип Фолкман-Шлук за напредъка на България за битката с незаконната миграция, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия.

Той споделя, че до наскоро източната външна граница на Европейски Съюз от България към Турция се смяташе за преодолимо затруднение. Дупки в порутената ограда и корумпирани чиновници характеризираха обстановката по 270-километровата граница. Но държавното управление в София, чиято оповестена цел е присъединението на България към Шенгенското пространство, напоследък ускори доста битката с корупцията и незаконната миграция.

Той се базира на българското вътрешно министерство, съгласно което единствено до август тази година са предотвратени 131 000 опита за незаконни прекосявания на границата. Това е 40% повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Документирани са както случаи, при които гранични служители на реда използват мощ по отношение на мигранти, по този начин и набези на мигранти по отношение на служители на реда.

Има внезапно покачване на броя на следствия по отношение на каналджии, които постоянно трансферират мигранти от България към Германия – в следствие от съдействие с Европол и с проверяващи от Германия, за чиято помощ България публично помоли.

София регистрира триумфи също по Западния Балкански маршрут, който минава през България, Сърбия и Македония. Това би означавало, че съвсем никакви незаконни мигранти от България няма да доближат Сърбия, откъдето те по-рано продължаваха пътя си на север. Броят на записаните опити за незаконни прехвърляния от Македония е над 10 пъти по-голям, в сравнение с тези от България, съгласно питане на Die Welt. С това казусът най-вече е в Хърватия и Словения, които са най-близките външни граници на Европейски Съюз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР