Германия стана първият европейски отбор, класирал се за световното първенство

...
Германия стана първият европейски отбор, класирал се за световното първенство
Коментари Харесай

Германия се класира на Световното след сладко отмъщение над Северна Македония

Германия стана първият европейски тим, класирал се за международното състезание в Катар през 2022 година, откакто направи сладко възмездие на Арена " Тоше Проески " с победа с 0:4 над Северна Македония.

С тази победа отборът на Ханзи Флик сложи на назад във времето шокиращото проваляне от съседите ни с 1:2 в първия мач в Дуйсбург.

Така със седем победи в осем мача си обезпечи билет за международното състезание. Мачът беше специфичен и за Тимо Вернер, който вкара два гола за четири минути, с цел да се извини за пропуските в първия мач.

Още от началото на мача стана ясно, че за германците следва победа в Скопие.
 Леверкузен и Лион в борба за ирански голаджия на Зенит
Леверкузен и Лион в борба за ирански голаджия на Зенит

През миналото лято Азмун бе покрай прекосяване в Байер за 18 милиона евро

През 45 минути Маншафта сподели силата си. Първо в 50-ата минута, на съвършена контра, те пробиха отбраната и Кай Хаверц даде преднина. Нападателят на Челси Тимо Вернер излезе на сцената, отбелязвайки хубав гол в 70-ата минута, единствено с цел да усили резултата на 0:3 четири минути по-късно. Джамал Мусияла, новата вяра на немския футбол в 83-ата минута, трансформира безапелационния успех в същинска злополука за тима на Благой Милевски.

В различен мач Румъния победи Армения с 1:0. Северните ни съседи са в позиция да си обезпечат второ място - те имат домашен мач против Исландия и посещение в Лихтенщайн до края, а с две победи сигурно ще бъдат втори, защото имат една точка пред Северна Македония.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР