Германия срази Армения с 4:1 като гост в двубой от

...
Германия срази Армения с 4:1 като гост в двубой от
Коментари Харесай

Германия прегази и Армения, Северна Македония се добра до бараж

Германия съкруши Армения с 4:1 като посетител в дуел от последния кръг в група " J за Световното състезание през 2022 в Катар.

Въпреки, че Бундестима се бе класирал и че игра с много пробен състав, гостите подходиха много съществено към мача и още в 15-та минута откриха резултата посредством Кай Хаверц. В добавеното време на първата част Илкай Гюндоган удвои от дузпа, а единствено пет минути след почивката, още веднъж той, направи резултата 3:0.
 Хърватия победи Русия с 1:0 в международна подготовка
Руски автогол класира непосредствено Хърватия на Мондиал 2022

Фьодор Кудряшев имаше неповторим малшанс

В 59-та минута Хенрих Мхитарян понижи от дузпа, само че в 64-ата минута Йонас Хофман се разписа за 1:4 и по този начин оформи крайния резултат.

По този метод Германия завърши квалификационния цикъл преди всичко с 27 от 30 вероятни точки. Единствената загуба на Бундестима пристигна от Северна Македония.

Именно Северна Македония ще играе бараж за класиране на Мондиала, откакто през днешния ден победи Исландия с 3:1 и събра 18 точки. Румъния пък се наложи над Армения с 2:0, само че това се оказа незадоволително за северната ни съседка и тя остава трета със 17 пункта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР