Германия ще предлага ваксини срещу на всички пълнолетни от 7

...
Германия ще предлага ваксини срещу на всички пълнолетни от 7
Коментари Харесай

Германия започва ваксиниране срещу COVID-19 на всички пълнолетни граждани

Германия ще предлага ваксини против на всички пълнолетни от 7 юни, съобщи Франс прес, като цитира министъра на опазването на здравето Йенс Шпан.
" Договорихме се да отменим системата за предпочитано имунизиране от 7 юни, т.е. след три седмици, в медицинските кабинети, при фирмените лекари и във имунизационните центрове ", сподели Шпан след среща с сътрудниците си от 16-те немски провинции, представен от БТВ.
 Германия махна възбраната за почитатели по стадионите Германия махна възбраната за почитатели по стадионите
Футболните почитатели в Германия ще се завърнат по стадионите за първи път от октомври насам в събота, откакто берлинските управляващи се съгласно..
В Германия до края на май към 40 % от популацията, наброяващо 94 милиона души, ще са с минимум по една доза от имунизациите. Около 15 милиона инжекции би трябвало да бъдат сложени до 7 юни, когато се анулира условието за предпочитан достъп до ваксини.
Шпан обаче през днешния ден посочи, че не всички ще могат неотложно да се имунизират през юни, тъй като първоначално медиците и имунизационните центрове би трябвало да приключат с имунизацията на предпочитаните групи, получили по една доза към този миг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР