Германия ще достави над 350 генератори на Украйна, чиято енергийна

...
Германия ще достави над 350 генератори на Украйна, чиято енергийна
Коментари Харесай

Германия дава над 350 генератори на Украйна

Германия ще достави " над 350 генератори " на Украйна, чиято енергийна инфраструктура е отчасти унищожена от съветските удари, разгласи през днешния ден представител на държавното управление, представен от Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8386
Канцлерът Олаф Шолц е приказвал с украинския президент Володимир Зеленски и " го е уверил в спомагателната поддръжка в кратковременен проект ", разгласи в официално съобщение Щефан Хебестрейт, уточнявайки, че немската помощ в енергийната област досега е на стойност 56 милиона евро. 

Германският канцлер е " осъдил продължаващите бомбардировки и е уверил Украйна  в спомагателната поддръжка в кратковременен проект ", сподели представителят. 

Олаф Шолц е " удостоверил още веднъж, че Германия ще продължи да поддържа Украйна, в това число в региона на въздушната защита и дълготрайното възобновяване ", заключава Щефан Хебестрейт.

Русия стартира от началото на октомври огромна акция на масирани ракетни удари, ориентирани против енергийната инфраструктура на Украйна. Според цитираните от украинското държавно управление данни сред 25 и 30 на 100 от тази инфраструктура е била развалена, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР